Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 1l

5% kedvezményt azonnal jóváírunk,

rendelj még 16 000 Ft értékeben!

Ne felejtsd el a szállítás INGYENES!
Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)

2 408 Ft 2 047 Ft (1 612 Ft+áfa)

Készleten

Kétfázisú mosogatásra
Általános tisztításra és fertőtlenítésre
Erős zsíroldó hatás
Baktericid és fungicid hatás
Hígítás 1:50-1:200

Értékelés 5.00 az 5-ből, 4 értékelés alapján
(4 vásárlói értékelés)
Ingyenes házhozszállítás

Minden megrendelést díjmentesen szállítunk házhoz rendelési összegtől függetlenül! Személyes átvételre is van lehetőség! Amennyiben utánvéttel kíván fizetni, bruttó 599 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Mikor érkezik meg a csomag?

Hétfő 12 órától - Kedd 12 óráig leadott rendelések Szerdán érkeznek meg a megadott címre. Kedd 12 órától - Szerda 12 óráig leadott rendelések Csütörtökön érkeznek meg a megadott címre. Szerda 12 órától - Csütörtök 12 óráig leadott rendelések Pénteken érkeznek meg a megadott címre. Csütörtök 12 órától - Péntek 12 óráig leadott rendelések Hétfőn érkeznek meg a megadott címre. Péntek 12 órától - Hétfő 12 óráig leadott rendelések Kedden érkeznek meg a megadott címre.

Pénzvisszafizetési garancia

3 hónapos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Nem voltál megelégedve termékünkkel? A Brilliance Kft. mindig arra törekszik hogy vásárlói igényeit kielégítse. Juttasd vissza hozzánk a kibontott és kipróbált terméket és mond el nekünk miért NEM voltál megelégedve vele. Ebben az esetben visszaadjuk a termék teljes árát!

Környezettudatos előállítás

Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak.

Cégünk rendelkezik a DIN EN ISO 9001:2000 és a 14001:2005 szerinti irányítási rendszer tanúsítványával. Így elmondhatjuk, hogy minden termékünk 100 %-ban megfelel az Európai Uniós jogszabályoknak.

A higított, felhasználásra került termékek már 30 nap alatt 80-90%-ban lebomlanak, így nem szennyezik a környezetet. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak.

Ingyenes házhozszállítás

Nincs minimális rendelési összeg!

9% garantált kedvezmény

25.000 Ft felett azonnal jóváírjuk!

Brilliance Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer 1l termékről 4 értékelés

 1. Értékelés: 5 / 5

  Erdős Margit

  A leghatékonyabb mosogatószer, amit valaha használtam és valóban csak keveset kell belőle egyszerre Eddig még nem volt az a kosz vagy odaragadt zsír, amit el ne tüntetett volna. A legjobb, hogy nem kell olyan erősen súrolni pl. a tepsit, forró vízzel együtt könnyen maradéktalanul tisztává teszi.

 2. Értékelés: 5 / 5

  Mihály Bálint

  A barátokkal imádunk bográcsozni, mosogatni viszont nem annyira. A barátnőm anyukája javasoltra a Brilliance mosogatószert és tényleg bevált: minden odaégett koszt le tudtam mosni vele a bográcsról.

 3. Értékelés: 5 / 5

  Kovács Kinga

  Szuper hatékony mosogatószer, tényleg mindent eltüntet. Mivel a gyerekek gyakran hagynak ezt-azt a hűtőben eldugva, ezért sajnos időnként már bepenészedik, megromlik az étel. A Brilliance mosogatószer használata mellett nem kell külön fertőtlenítő szert is használni, így 2 legyet ütök egy csapásra, ha penészes tányérokat kell elmosni. Megfelelően felhígítva a hűtőt is remekül lehet vele takarítani. Én havi 1-szer rendezek nagytakarítást, így a hűtőszekrényt is leengedem. Ráadásul lehet hozzá kapni szórófejes flakont is, azt különösen szeretem, mert nagyon könnyű használni.

 4. Értékelés: 5 / 5

  Nagy Évi

  Nagyon jó tisztítószer; akkor lenne számomra tökéletes, ha rugós adagoló fejet lehetne hozzá vásárolni. Mosogatáshoz, a háztartásban tisztításhoz kíváló, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Leírás

A Brilliance® Fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer mosható padló- és falburkolatok, valamint berendezési- és felszerlési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére, valamint üzemi konyhák, kifőzdék, gyermekétkezetetés és az élelmiszeripar különböző területein főzőedények, üstök, tányérok, eszközök gyors tisztítására és fertőtlenítésére alkalmazható. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.

Felhasználási javaslat

Általános fertőtlenítésre:

Baktericid és yeasticid hatás elérésére 1%-os oldat, 10 perc behatási idő mellett alkalmazható. Az elkészített munkaoldatot permetezze a felületre vagy fertőtlenítőszerrel átitatott törlőkendővel kezelje a felületet úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Az antimikrobiális hatás eléréséhez szükséges behatási ideig a kezelendő felületet nedvesen kell tartani!

Mosogatásra:

Baktericid és yeasticid hatás elérésére 0,5%-os oldat, 45 oC-on 3 perc behatási idő mellett, fungicid hatás elérésére 2%-os oldat, 45 oC-on 20 perc behatási idő mellett alkalmazható.

Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A mosogatási technológiának biztosítania kell a mosogatóoldat maradéktalan leöblítését az edények, evőeszközök felületéről. A hatásidő letelte után a szer maradványait a kezelt felületekről – a padozat kivételével – alapos ivóvizes öblítéssel el kell távolítani. Az élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek esetében az öblítés hatékonyságát ellenőrizni kell! Kizárólag foglalkozásszerű felhasználásra kerülhet.

Összetevők: 7,5% N-(3-aminopropil)-N-dodecilpropane-1,3-diamine, <15% Na-alkil-etoxiszulfát, <5% Alkil-amidopropil-betain <5% Alkohol etoxilát

Brilliance fertőtlenítős mosogató- és tisztítószer biztonsági adatlap

Letöltés

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Miért előnyösek a Brilliance mosogatószerek?

A vevő kérdez Hogyan lehet az, hogy egy “bolti” mosogatószer nem habzik jól és hamar elmegy a habja és a zsíroldó képessége nagyon gyenge? Egy “bolti” mosogatószerben mindössze 1,5-3% aktív anyagot tartalmaz, a drágábbak talán 5-6%-ot. Hmm ez hogyan lehet? A válasz...

bővebben

Miért fontos a vízelőkészítés, azaz a vízlágyítás?

A vízelőkészítés nagyon fontos a gépi mosogatás kapcsán. Legtöbbször ezt egyszerűen vízlágyításnak nevezzük, de tudni kell, ugyan arról van szó.  Miért fontos a vízelőkészítés, azaz a vízlágyítás? Minél keményebb a víz, annál több tisztítószerre van szükségünk. Hiszen...

bővebben
Product added successful
0