Tisztítási tanácsaink

Ha nem elégedsz meg a félmegoldásokkal

A konyhai munka mindig kosszal jár. A zsír fröcsög, folyik és nyomot hagy mindenen, amivel érintkezik. A lehűlt, megkeménykedett zsírréteget pedig néha még erős súrolással is lehetetlen eltávolítani, legalábbis akkor, ha nem a megfelelő módszerrel kezded meg a zsíroldást.

Gyors és hatékony fertőtlenítéssel megakadályozhatod a baktériumok és gombák terjedését. De mi van akkor, ha nincs időd hosszas procedúrákra, vagy nincs lehetőséged leöblíteni a kezelt felületet?

Minden felület, ami rendszeresen érintkezik a vízzel, idővel fénytelenné, mázgássá válik, ami egyértelműen jelzi a vízkő megjelenését. Csaptelepek, WC-csészék és persze a vízzel érintkező gépek alkatrészei egyaránt veszélyben vannak, hiszen a vízkő megjelenése nem csak esztétikai szempontból problémás…

Családi házakban évente kétszer-háromszor, vendéglátóipari egységekben viszont akár havonta is terítékre kerülhet az ablaktisztítás. De miért lesznek mázgásak, foltosak a frissen mosott ablakok, és hogy lehet, hogy a takarítás után néhány órával akár már porfoltok is megjelenhetnek rajtuk?

Legyen akármilyen minőségi az árud, vagy kedves a személyzeted, ha a boltod, az éttermed, vagy a kávézód kellemetlen illatok lengikk körül, a vendégeid a konkurenciát fogják választani.

A lefolyók ugyan semmilyen esztétikai jelentőséggel nem bírnak, karbantartásuk és tisztításuk mégis épp olyan fontos, mint a lakás többi részének ápolgatása. Ez azonban időnként nem is olyan egyszerű feladat…

Éttermek, kifőzdék és konyhák esetén ma már elvárás, sőt előírás a tisztítás és a fertőtlenítés is, így érdemes olyan mosogatószert alkalmazni, amivel elvégezhető a kétfázisú, a HACCP előírásoknak megfelelő mosogatás.

Egy csillogó, tiszta padló igényességet sugároz és bármilyen lakás vagy üzlet összképére pozitív hatással. Ha azonban rosszul kezdesz hozzá, hiába a tisztaság, a végeredmény mégis lehangoló lesz.

A bútorokkal, berendezésekkel harmóniában lévő szőnyegek nem csak esztétikailag dobhatják fel otthonainkat, hanem rájuk lépve melegségük, puhaságuk egyfajta komfortérzetet biztosíthat nekünk.

Product added successful
0